Ziarul electronic al arădenilor

Concerte cu Mircea Rusu Band și Leo Iorga, la Târgul de Iarnă. PROGRAM

Programul artistic continuă la Târgul de Iarnă, sâmbătă și duminică, pe lângă recitalurile de colinde fiind pregătite și două concerte care îi vor avea ca invitați pe Mircea Rusu Band și Leo Iorga&Pacifica.

Atât sâmbătă, cât și duminică, spectacolele va începe la ora 18.00, când pe scenă vor urca mai multe grupuri de colindători din municipiul și județul Arad, soliști și trupe locale.

Concertele susținute de Mircea Rusu Band și Leo Iorga&Pacifica vor începe la ora 20.00.

Evenimentele din cadrul Târgului de Iarnă sunt organizate de Primăria Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Program:

Sâmbătă, 9 decembrie

Parcul „Mihai Eminescu“

ora 18.00 – Cristi Bordaș

ora 18.30 – Alen – Fly

ora 19.00 – Paul Krisner

ora 20.00 Mircea Rusu Band

Mircea Rusu Band este un grup alcătuit din instrumentiști consacrați și cunoscuți în lumea muzicală autohtonă care s-au strâns în jurul cantautorului, compozitorului și poetului Mircea Rusu.

Repertoriul grupului cuprinde piese cunoscute și foarte populare cum ar fi: „Hai băieți să bem o bere“, „Omu’ bun și pomu’ copt“, „Verde-nrourat“, „Iarba verde de acasă“, „Câmpuri aurii“, precum și multe cântece noi, în primă audiție, toate având potențialul șlagarelor sus amintite, menite să împrospăteze peisajul muzical românesc având aceeași acuratețe și calitate a textelor și mesajelor cuprinse în ele.

Întreg repertoriul acestui concert beneficiază de orchestrații la zi, conferindu-i astfel o actualitate muzicală și asigurând o diversitate în unitatea stilistică inconfundabilă, accesibilă tuturor vârstelor și categoriilor socio-profesionale.

Duminică, 10 decembrie

Parcul „Mihai Eminescu“

ora 18.00 – Preșcolarii de la Grădinița PP 11

0ra 19.00 – Elevii Școlii Populare de Arte Arad

ora 20.00 – Leo Iorga&Pacifica

Leo Iorga (fosul solist al trupelor: Cargo și Compact) împreună cu Teo Boar și Vlady Cnejevici (membri ai trupelor: Pasărea Colibri, Mircea Baniciu&Band, Mircea Rusu Band) formează împreună trupa Leo Iorga&Pacifica.

În această formație se mai află Ștefan Orfescu – chitara, voce, Teo Boar – chitară, voce și Vlady Cnejevici – claviaturi, voce.

Trupa interpretează atât hiturile rock ale anilor ’80, ’90: „Trenul pierdut”, „Mă voi intoarce”, „Să te gândești din când în când la mine”, „Singur în noapte”, „Cine ești tu oare?”, „Mi-e tare dor de tine”, „Fata din vis”, „Prea mici sunt cuvintele”, „Erata”, „O altă tăcere”, cât și hituri internaționale.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.