Ziarul electronic al arădenilor

Concert cu sala goală, la Filarmonica din Arad

11Programul pregătit de Filarmonica de Stat din Arad nu a atras melomanii sâmbătă seara, în sală fiind prezente doar câteva persoane.

La concertul simfonic care a început la ora 19.00, dirijat de Cristian Neagu, în sală au fost prezente aproximativ 20 de persoane.

Fotografii cu sala goală au fost postate, sâmbătă seara, pe o rețea de socializare, iar un utilizator a menționat că au fost vândute doar 19 bilete.

„Vai de capul Văcenilor… sunt 2 rebuturi“, a fost comentariul utilizatorului.

Conform programului remis de Filarmonică, pentru seara zilei de 6 iunie au fost pregătite Uvertura Coriolan op.62 de Ludwig van Beethoven, primul Concerto grosso din seria catalogată sub numărul de op. 6 de Georg Friedrich Händel şi Simfonia nr. 36, în do major, Linz de Wolfgang Amadeus Mozart.

Angajaţii Filarmonicii de Stat din Arad, care au organizat mai multe proteste, cer revocarea din funcţie a managerului Alin Văcean, acuzându-l de mai multe abuzuri, management defectuos şi de prejudicierea gravă a imaginii instituţiei.

foto: Facebook

123

comentarii

One Comment

  • Silviu Ratiu

    Oameni buni,nu va mai lasati umilit.Ma refer la cei din Fialrmonica,atitia citi au mai ramas!
    Se-ntorc in mormint toti cei care au contribuit la prestigiul acestei institutii si la cresterea ei pina la nivelul emblematic pentru o cultura EUROPEANA!
    Pina cind ii mai lasam sa-si bata joc?Aici ma refer la actualii “manageri”,fie ca au locul de munca in Palat fie …peste drum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.