Ziarul electronic al arădenilor

Compoziţii florale în faţa Palatului Administrativ

foto1Cele două zone din fața Palatului Administrativ din Arad destinate spațiului verde sunt reamenjate în această perioadă, fiind montată și o instalație de irigare.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Arad, Corina Drăghici, a spus că în fața Palatului Administrativ va fi amenajat un spaţiu verde cu gazon şi compoziţii florale.

În aceste zile a fost plantat gard viu în cele două zone verzi din fața instituției, urmând ca zilele următoare să fie sădite și diverse flori.

„În faţa Palatului Administrativ se reamenajază spaţiile verzi. Conform proiectului, zona va beneficia de gazon şi compoziţii florale. Înainte de începerea reamenajării spaţiilor verzi s-a finalizat instalaţia de irigare automată”, a spus Corina Drăghici.

Aceasta a mai adăugat că înainte de însămânţarea noului gazon, solul a fost tratat cu o soluţie specială, pentru distrugerea buruienilor.

Amenajarea spaţiilor verzi este făcută de SC Universul Verde, în baza contractului privind amenajarea şi întreţinerea zonelor verzi în municipiul Arad, lotul IV, din care face parte şi Piaţa Revoluţiei.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.