Ziarul electronic al arădenilor

Compania de Apă Arad recomandă: „Protejați instalaţiile de apă împotriva îngheţului!“

Meteorologii au anunțat o scădere semnificativă a temperaturilor pentru zona județului Arad, care vor coborî și la -10 grade.

Compania de Apă Arad revine cu  recomandări în situația căminelor de branșament aflate pe domeniul privat.

Utilizatorii sunt sfătuiți să protejeze, pe cât posibil, instalațiile de apă, pentru a evita problemele.  În primul rând, trebuie protejat căminul de branșament.

Abonații trebuie să se asigure că acesta are capacul închis şi nu se infiltrează apa. De asemenea, contorul de branșament și țevile din cămin trebuie învelite în materiale termoizolante. În situația în care contorul îngheață, acesta se va bloca și până va fi înlocuit, este întreruptă furnizarea apei potabile. Costurile de  remediere, adică: contravaloarea contorului și manopera aferentă înlocuirii, revin utilizatorului.

Dacă sunt semnalate probleme legate de funţionarea contoarelor sau a serviciului de alimentare cu apă şi de canalizare, utilizatorii se pot adresa dispeceratelor CAA: dispeceratul apă: număr de telefon 0257/234883, dispecerat canal:  număr de telefon 0257/281373.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.