Ziarul electronic al arădenilor

Compania de Apă Arad închide casieriile din Micălaca și Sânicolaul Mic

Compania de Apă Arad oferă începând din 2017, de când au fost introduse facturile cu cod de bare, noi modalități de plată a facturilor de apă și de canalizare.

Clienții pot opta între a achita facturile la magazinele partenere PAYPOINT, PAYZONE, Un-doi centru de plăți, prin aplicațiile online ale BCR și Banca Transilvania, la aparatele multifuncționale ale BCR și Banca Transilvania sau online în conturile IBAN precizate pe verso factură.

Având în vedere noile modalități de plată, două casierii, situate în cartierele din municipiu, se vor închide începând cu luna aprilie.

Este vorba despre casieria din cartierul Micălaca, str. Sighișoara, bl. 547 și casieria din cartierul Sânicolaul Mic, str. Steagului, nr. 39.

Începând din 2 aprilie 2019, clienții vor putea opta pentru celelalte modalități de plată puse la dispoziție de Compania de Apă Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.