Ziarul electronic al arădenilor

Compania de Apă Arad anunță că va citi, lunar, contoarele

Compania de Apă Arad a venit în sprijinul asociațiilor de proprietari care au solicitat ca emiterea facturilor să se facă în a doua jumătate a lunii.

Astfel, datorită implementării noului program de citire a contoarelor, pentru asociațiile de proprietari din municipiul Arad a rezultat un decalaj al perioadei de citire în luna ianuarie 2021 față de luna decembrie 2020 (respectiv în luna ianuarie contoarele s-au citit mai târziu cu 2 săptămăni decât în mod obișnuit, cu precădere în cartierul Micălaca).

Din această cauză, factura a fost emisă pe o perioadă mai mare de timp, valoarea acesteia fiind mai ridicată decât de obicei.

Compania de Apă Arad precizează încă o dată că s-a facturat consumul înregistrat de contoare și citit de angajații Companiei, astfel, perioada de consum fiind mai mare, a rezultat o valoare crescută a facturii.

Aceasta a fost singura soluție pentru a putea organiza un program de citire lunară a contoarelor. O dată cu următoarea factură, situația va reveni la normal.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Compania de Apă Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.