Ziarul electronic al arădenilor

UPDATE Comitetul Executiv al PSD a decis să organizeze din nou alegeri la PSD Arad

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni, după şedinţa CEX, că se vor organiza din nou alegeri la PSd Arad, alegerea lui Dorel Căprar nefiind statutară.

Şedinţa va fi organizată de liderul PSD Hunedoara, iar Ciolacu a spus că intenţionează să participe. Liderul interimar al PSD a precizat că Dorel Căprar poate candida, dacă doreşte, conform Statului.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni, într-o conferinţă  presă despre dizolvarea echipei de conducere de la PSD Arad şi a spus: „Am explicat şi colegului meu, Dorel Căprar, care a venit că va fi demis, suspendat. Este exclus aşa ceva. Mă menţin pe aceeaşi linie, indiferent de anumite ieşiri ale unor colegi. Este liber să candideze din nou, conform Statutului, în litera Statutului”.

Ciolacu a precizat că liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, va organiza alegerile.

„Cu Statutul în mână, cu exact oamenii care au dreptul să voteze în acea Conferinţă extraordinară şi cred că lucrurile au intrat într-un făgaş normal”, a mai spus Ciolacu, precizând că va participa la alegerile de la Arad şi de la Satu Mare, unde candidaţii s-au situat la egalitate.

Deputatul Dorel Căprar, inculpat în dosarul şpăgilor adunate de DRDP Timişoara, a fost ales, vineri, preşedinte al PSD Arad.

Conferinţa Extraordinară a avut loc, deşi conducerea partidului a cerut amânarea ei. Mihai Fifor a refuzat să participe la şedinţă, apreciind că procedura este „viciată în profunzimea ei”.

UPDATE

„Doar colegii mei mă pot demite de la PSD Arad, nu Ciolacu, nu Stănescu, nu Fifor și Coldea cu manevrele lor!!!

A fost azi Comitetul Executiv Național al PSD, locul unde s-a ridicat problema situației de la Arad, unde noi am avut alegeri conform statutului partidului. În cadrul ședinței am fost acuzat de blat cu PNL, lucru pe care l-am negat evident prezentând și argumente în acest sens.

Am expus punctele mele de vedere dar și faptul că ceilalți doi colegi din PSD Arad doreau să facă o conferință în paralel. Conferința de la Arad a fost organizată statutar, întreg procesul de votare și desfășurarea conferinței fiind filmată.

Am expus toate argumentele Comitetului Executiv dar nu s-a ținut seama de ele, acest lucru mă duce cu gândul la faptul că e de fapt o reglare de conturi pentru că am depus o adresă în 3 februarie la sediul central PSD prin care solicit explicații pentru cheltuirea banilor partidului și angajarea avocatei partidului pe o sumă aberantă.

De asemenea am depus o rezoluție pentru susținerea unui posibil viitor președinte PSD, în persoana domnilor Sorin Grindeanu, Vasile Dâncu și Radu Moldovan. Cam așa stau lucrurile la Arad, vorbim de răzbunări și polițe.

Printre principiile de bază în judo este să nu subapreciezi adversarul, să îl respecți, să fii fair play, ceea ce nu s-a întâmplat la Arad cu acești presupuși adversari ai mei, iar aceste amânări sunt deservicii duse organizației. Noi suntem în etapa desemnării candidaților. Aceste lupte puteau fi evitate.

În continuare voi merge la toate conferințele organizate la Arad. Dacă colegii mei nu mă mai vor, doar ei mă pot demite de acolo, nu Ciolacu, nu Stănescu, nu Fifor cu manevrele lui“, a scris Dorel Căprar, pe o rețea de socializare.

CITITI SI: Dorel Căprar a sfidat conducerea PSD. A candidat şi a fost ales şef al organizaţiei din Arad

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.