Ziarul electronic al arădenilor

„Colaboratorul“ lui Ioțcu, suspendat din funcție

nedelciuAdrian Nedelciu a fost suspendat din funcția de director executiv al Direcției Tehnice Investiții din cadrul Consiliului Județean Arad, el fiind trimis în judecată alături de președintele suspendat al instituției, Nicolae Ioțcu, pentru trafic de influență.

Preşedintele interimar al Consiliului Județean Arad, Adrian Țolea, a semnat, vineri,

dispoziția privind constatarea suspendării de drept a raportului de serviciu al lui Adrian Nedelciu din funcția de director executiv al Direcției Tehnice Investiții din cadrul Consiliului Județean.

„Decizia vine în contextul în care Direcția Națională Anticorupție a emis, în dimineața zilei de vineri – 14.08.2015, un comunicat prin care anunță că Adrian Nedelciu este inculpat și trimis în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență. Potrivit dispoziției semnate de către președintele interimar al Consiliului Județean Arad, suspendarea raportului de serviciu a lui Adrian Nedelciu intră în vigoare chiar din ziua în care Direcția Națională Anticorupție a anunțat trimiterea în judecată a acestuia“, se menționează într-un comunicat de presă remis de CJ Arad.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Arad, Nicolae Ioţcu, a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, de procurorii DNA – Serviciul Teritorial Timişoara, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

În acelaşi dosar, au fost deferiţi justiţiei Adrian Nedelciu, director executiv al Direcţiei Tehnice Investiţii din cadrul CJ Arad, acuzat de trafic de influenţă, şi Mircea Alin Pătraşcu, administrator al unei societăţi comerciale, acuzat de cumpărare de influenţă.

CITITI SI:

Sechestru pe banii lui Nicolae Ioțcu

Nicolae Ioțcu a fost trimis în judecată

Nicolae Ioțcu, suspendat din funcția de președinte al CJ Arad

Nicolae Ioțcu a fost arestat. El se consideră nevinovat

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.