Ziarul electronic al arădenilor

Clubul UTA Arad, ambasador național al voluntariatului

Implicat mereu în acțiuni de voluntariat menite să schimbe în bine destine personale sau ale instituțiilor din Arad, clubul UTA se numără printre protagoniștii Galei Naționale a Voluntariatului ediția 2020, organizată de Federația Organizațiilor care Sprijină Dezvoltarea Voluntariatului în România (Federația VOLUM), a anunțat site-ul oficial al clubului.

„Dincolo de activitatea sportivă, clubul nostru s-a implicat hotărît și constant în activitățile de voluntariat. Am considerat întotdeauna că sportivii noștri, indiferent de vârstă, trebuie să fie un model al comunității. Suntem onorați că și demersurile noastre întreprinse în toți acești ani au contat în decizia ca, după opt ani în care s-a desfășurat exclusiv în București, Gala Națională a Voluntariatului să aibă loc în Arad”, a punctat Codru Grădinariu, citat de uta-arad.ro.

Directorul general al UTA-ei a fost desemnat Ambasador al Voluntariatului. „Sunt onorat de acest titlu, consider că voluntariatul este una dintre cele mai altruiste modalități de implicare în procesul de ajutorare a comunității. Urmați exemplul nostru, faceți ca lucrurile prețioase vouă să devină de neprețuit, dăruindu-le! Veți fi surprinși de ceea ce puteți realiza”, a transmis Codru Grădinariu.

Gala Națională a Voluntariatului se va desfășura pe 13 martie 2020 la Palatul Cultural din Arad.

***

În aceeași ordine de idei, utiștii au fost alături de Cetatea Voluntarilor și în cea mai recentă acțiune – modernizarea Compartimentului Clinic de Boli Infecțioase Copii (Ambulator Integrat) din Spitalul Județean Arad.

„Acest proiect reprezintă un exemplu extraordinar de implicare a comunității, e ceva ce te face mândru să fii arădean. S-a reușit ridicarea la un nivel european al standardelor de care vor beneficia copiii Aradului”, a menționat Codru Grădinariu.

foto: uta-arad.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.