Ziarul electronic al arădenilor

Classic Meets Rock, în Cetatea Aradului

IMG_3864Arădenii sunt invitați la un concert de rock-simfonic, care se va desfășura în Cetatea Aradului, evenimentul fiind dedicat dedicat Zilei Regimentului II Linie-Infanterie Arad.

Concertul Classic Meets Rock este programat pentru ziua de sâmbătă, 25 iunie, de la ora 20.30, în fața bisericii din Cetatea Aradului. Evenimentul este organizat de Filarmonica de Stat din Arad, în parteneriat cu Ministerul Apărării Naționale – UM 01249.

La pupitrul dirijoral se va afla maestrul italian Giuseppe Carannate, iar invitata specială va fi solista Emanuela Loffredo (Italia), ei alăturându-i-se violonistul Florin Gherghel.

Cei prezenți vor putea să asculte prelucrări ale unor melodii precum Smoke on The Water (Deep Purple), The Jack (AC/DC), Smells Like Teen Spirit (Nirvana), Jump (Van Halen), Nothing Else Matters (Metallica), November Rain (Guns’n Roses) și multe altele, dar și prelucrări în manieră rock a Simfoniei a V-a de Beethoven.

La concertul din Cetatea Aradului accesul publicului va fi liber, dar numai în baza invitațiilor care vor putea fi ridicate de la casieria Filarmonicii de Stat Arad (care funcționează în incinta Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad, între orele 9.00 – 13.00) și de la sediul Filarmonicii (intrarea din parc, între orele 16.00 – 18.00).

„Fiind vorba despre un obiectiv militar, precizăm că toate persoanele care vor ridica aceste invitații vor fi trecute pe listele speciale, iar la intrarea în cetate vor trebui să prezinte cartea de identitate. Mai precizăm și că accesul persoanelor cu cetățenie străină nu este permis“, au informat reprezentanții Filarmonicii de Stat din Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.