Ziarul electronic al arădenilor

Clădirile unor unități de învățământ vor fi reparate

fotoClădirile mai multor grădinițe, școli gimnaziale și cantine ale unor unități de învățământ din municipiul Arad vor fi reparate și modernizate în acest an, demersurile pentru contractarea constructurilor fiind demarate de Primărie.

În anunțul de licitație pentru contractarea constructorilor se menționează că vor fi exectuate lucrări de modernizare la Grădiniţa PN 8, Grădiniţa PP 10 „Furnicuţa”, Grădiniţa PP 11, Grădiniţa PP 14, Grădiniţa PP 17, Grădiniţa PP 20 „Curcubeul Copiilor” şi Grădiniţa PP 22.

Valoarea estimată a contractului este de 951.612 lei, iar data limită de depunere a ofertelor este 30 iunie.

De asemenea, municipalitatea a lansat licitația pentru lucrări de reparații la Şcoala Gimnazială nr. 21 „Aurel Vlaicu”, Şcoala Gimnazială nr. 12 „Regina Maria”, Şcoala Gimnazială nr. 8 „Ilarion Felea” şi Şcoala Gimnazială nr. 3 „Iosif Moldovan”.

Valoarea estimată a contractului este de 827.419 lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor este tot 30 iunie.

Primăria din Arad a început procedurile și pentru contractarea constructorului care se va executa lucrări de reparaţii la unităţi de învăţământ secundar superior şi cantine. Este vorba de lucrări care vor fi efectuatela Liceul Baptist „Alexa Popovici”, Liceul Teoretic A.M. Guttenbrunn, Liceul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal”, Liceul Sportiv, Colegiul Naţional „Vasile Goldiş”, Liceul Vocaţional de Artă „Sabin Drăgoi”, Liceul Tehnologic „Iuliu Moldovan” (Forestier) şi Liceul Tehnologic „Iuliu Maniu”.

Valoarea estimată a contractului este de 1.602.419 lei, iar dată limită pentru depunerea ofertelor este 30 iunie.

Printre lucrările care vor fi executate la clădirile unităților de învățământ școlar, gimnazial și liceal de numără reparaţii la şarpante, la tâmplăria interioară și exterioară, dar și reparații la instalaţiile de apă, sanitare şi termice (înlocuire ţevi, baterii, obiecte sanitare, radiatoare, etc).

De asemenea, vor fi efectuate hidroizolări, tencuieli, placaje pereţi şi pardoseli, zugrăveli, vopsitorii şi alte lucrări de construcţii.

Toate lucrările care vor fi executate la clădirile unităților de învățământ vor fi finanţate cu bani de la bugetul local.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.