Ziarul electronic al arădenilor

CJ Arad va reabilita drumurile Bârsa-Moneasa-limită județ Bihor și Sânmartin-Caporal Alexa

Reabilitarea a două drumuri judeţene finanţate prin PNDL a fost blocată de probleme birocratice şi de sistemul greoi de obţinere a avizelor.

În acest moment, problemele au fost depăşite şi suntem aproape de demararea lucrărilor.

Consiliul Judeţean a obţinut autorizaţia de construire pentru Bârsa – Moneasa – limită judeţ Bihor (26 km) şi Sânmartin – Olari – Caporal Alexa (23 km).

 „În mod normal ar fi trebuit să avem şantiere pe cele două drumuri, dar este bine că am reuşit să depăşim problemele legate de avize şi suntem în situaţia de a putea demara lucrările. Este important că vom da în lucru toate tronsoanele de drum, exista posibilitatea să nu putem reabilita Moneasa – limită de judeţ Bihor (partea din pădure) şi Şimand – Olari, unde au fost probleme cu avizul de mediu. Noi am preferat să aşteptăm şi să putem reabilita dumurile integral. Trebuie să spunem că ne-a fost de folos legea promulgată recent de preşedintele Iohannis, care simplifică procedurile de obţinere a autorizaţiilor. Pentru că suntem deja în luna decembrie, nu vor începe acum lucrările dar este bine că suntem pregătiţi şi vom deschide şantierele când ne permit condiţiile meteo”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele CJA.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.