Ziarul electronic al arădenilor

CJ Arad va cumpăra trei microbuze pentru elevii cu cerințe educaționale speciale

Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, a propus alocarea a 300.000 de lei pentru achiziționarea a trei microbuze pentru transportul elevilor cu cerințe educaționale speciale.

Cele trei microbuze sunt destinate unităților de învățământ special aflate în subordinea Consiliului Județean Arad.

Propunerea a fost aprobată în ședința Consiliului Județean, urmând să se întocmească documentația necesară pentru achiziționarea celor trei microbuze.

„Protejarea persoanelor vulnerabile, cum este și cazul elevilor cu cerințe educaționale speciale, nu reprezintă doar o sarcină administrativă, ci mai ales o obligație de suflet, o datorie morală a administrației și a societății. Achiziționarea acestor microbuze este doar o mică parte din ceea ce trebuie să facem pentru persoanele speciale, astfel încât viața lor de zi cu zi să fie cât mai ușoară, iar integrarea în societate cât mai simplă”, a afirmat Ionel Bulbuc, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

Fondurile necesare achiziționării celor trei microbuze provin din excedentul bugetar al Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.