Ziarul electronic al arădenilor

CJ Arad va cumpăra tablete pentru elevii cu nevoi speciale, din fonduri europene

Consiliul Judeţean Arad a început demersurile pentru achiziția de tablete pentru elevii care frecventează şcolile speciale Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Arad şi Liceul Special „Sfânta Maria” Arad.

Achiziția se va face din fonduri europene, proiectul aprobat miercuri de consilierii județeni, urmând a fi depus spre finanțare către Agenția de Dezvoltare Vest. Valoare proiectului este de aproximativ două milioane de lei, contribuţia Consiliului Judeţean urmând să fie de aproximativ 90.000 de lei.

„Prin implementarea acestui proiect, se va asigura desfășurarea în bune condiții a activităților didactice în anul școlar 2020-2021 în unitățile de învățământ din subordinea Consiliului Județean Arad, respectiv Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad și Liceul Special «Sfânta Maria» Arad”, a subliniat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.