Ziarul electronic al arădenilor

CJ Arad pregătește documentația pentru modernizarea drumurilor din nordul județului

Continuă proiectele privind modernizarea drumurilor județene, o strategie asumată și aplicată la începutul mandatului, prin care în ultimii patru ani s-au modernizat circa 350 de kilometri de drumuri, la care se adaugă alți 100 de kilometri de covoare asfaltice.

În completarea acestei strategii, consilierii județeni au aprobat astăzi, în ședință extraordinară, promovarea proiectului „Modernizare rețea rutieră în zona de nord a Județului Arad”. Acest document este necesar pentru a accesa fonduri prin Programul Operațional Asistență Tehnică (POAT), pentru elaborarea documentațiilor tehnico-economice și a altor documentații necesare pregătirii și implementării unor proiecte de infrastructură, finanțabile din fonduri europene.

„Dorim să continuăm dezvoltarea și modernizarea rețelei rutiere județene. Există zone cu potenţial economic care datorită infrastructurii degradate rămân izolate şi nu pot fi dezvoltate sau promovate. Zona de nord a județului are nevoie de investiții în modernizarea drumurilor județene, pentru a asigura dezvoltarea economică și socială a unor localități precum Mișca, Apateu, Berechiu, Cermei, Șicula, Șepreuș, Beliu, întrucât locuitorii acestora au acces cu greu la orașele mai mari din județ”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.