Ziarul electronic al arădenilor

CJ Arad a redus taxa pentru accesul la drumurile județene

„Având în vedere numeroasele solicitări ale operatorilor economici de pe raza judeţului Arad privind tarifele de ocupare a amprizei şi a zonei de siguranţă a drumurilor judeţene din domeniul public al judeţului Arad practicate la nivelul Judeţului Arad, am decis elaborarea unui proiect de hotărâre prin care să diminuăm taxele practicate, în vederea dezvoltării economico-sociale a judeţului Arad”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Tariful pe metru pătrat a fost modificat conform nivelului practicat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, respectiv de la 1.38 Euro cu TVA/m2 /lună la 0.45 Euro cu TVA/m2 /lună.

În acest fel, agenții economici care dezvoltă afaceri ce necesită acces dintr-un  drum județean spre staţii distribuţie carburanţi, hoteluri, moteluri, depozite en-gross etc, vor fi taxați cu un tarif de 0.45 euro/m²/lună.

Aparatul de specialitate al Consiliului Județean va începe procedura de identificare a tuturor agenților economici aflați în această situație, cărora, ulterior, le vor fi trimise scrisori de notificare.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

 

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.