Ziarul electronic al arădenilor

CJ Arad a realizat trei cataloage de promovare a județului

Consiliul Județean Arad a realizat trei cataloage de promovare a județului Arad, într-unul dintre cele mai importante demersuri editoriale instituționale din ultimii ani.

Acestea prezintă valorile culturale arădene, potențialul economic, precum și istoria județului Arad.

,,Cele trei publicaţii reunesc elementele de patrimoniu material şi imaterial cultural în tot ceea ce înseamnă specific arădean, fie că vorbim despre artă, literatură, poezie, muzică, gastronomie, arhitectură, meşteşuguri și istorie. De asemenea, am prezentat potențialul economic al județului, deoarece Aradul are o veche tradiție industrială și comercială. Ea se bazează fără îndoială pe valorile pe care comunitatea arădeană le-a dezvoltat, îngrijit și transmis mai departe de-a lungul timpului, care favorizează inițiativa, munca, economia liberă de piață. Aradul este un județ care se poate mândri cu particularitățile sale, iar cele trei cataloage editate de Consiliul Județean Arad sunt un instrument de promovare a unicității județului nostru”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.