Ziarul electronic al arădenilor

CJ Arad a cumpărat aparatură pentru Spitalul Județean cu fonduri europene

Aparatură în valoare de 314.160 de lei a fost predată miercuri către Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad.

Aparatura medicală a fost achiziționată în baza proiectului transfrontalier ROHU 72 „Rețea transfrontalieră pentru îmbunătățirea capacității de răspuns și a managementului riscurilor în situații de urgență” având ca obiectiv general finanțarea unor investiții și achiziția de echipamente pentru beneficiari cu responsabilități în gestionarea situațiilor de risc (inundații, cutremure, alunecări teren, etc.) din zonele de graniță dintre România și Ungaria.

În scopul creșterii calității actului medical prin dotarea cu echipamente medicale conform standardelor europene a fost achiziționată o stație centrală de monitorizare care include 4 monitoare, 4 suporți de perete și sistem informatic. „Am majorat patrimoniului public al Județului Arad cu aceste bunuri în valoare de 314.160 lei, care au fost date în administrare directă Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă. Suntem convinși că aceste echipamente vor contribui la buna funcționare a spitalului și la creșterea calității actului medical”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.