Ziarul electronic al arădenilor

CJ Arad a cumpărat aparatură medicală în valoare de 75.000 de lei pentru Spitalul Județean

Aparatură medicală în valoare de peste 75.000 de lei, cumpărată de Consiliul Județean Arad, prin fonduri transfrontaliere, a fost astăzi transferată către Spitalul Județean.

Președintele Consiliului Județean, Iustin Cionca, a convocat o ședință extraordinară de Consiliu, în care consilierii au votat unanim acest transfer. Aparatele au fost cumpărate în cadrul proiectului ROHU 361 „Prevenirea şi monitorizarea bolilor infecţioase şi a infecţiilor intraspitaliceşti în Arad, Mako și Hódmezővásárhely”, obiectivul general al proiectului vizând pentru partea română constructia Sectiei de Boli Infectioase Arad.

Prin proiect s-au achizitionat următoarele echipamente medicale: 4 injectomate cu tempomat, în valoare de 14.280,00 lei și 25 de  aparate purificatoare, în valoare de 60.987,50 lei achiziția fiind necesară pentru funcţionarea în bune condiţii a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

„Le mulțumesc tuturor celor care ne-au sprijinit și au fost alături de eforturile noastre. De la începutul pandemiei, administrația arădeană a cumpărat 370 de aparate medicale noi pentru spital. Atenția noastră s-a concentrată pe asigurarea condițiilor necesare pentru tratarea pacienților, pentru îmbunătățirea infrastructurii medicale din Arad”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.