Ziarul electronic al arădenilor

Circulația tramvaielor, oprită între UTA și Gai

tramvai-300x200Circulația tramvaielor pe tronsonul Piața UTA – Fortuna – Gai, din municipiul Arad, va fi oprită în perioada 10-12 iulie, pentru executarea unor lucrări.

Compania de Transport Public Arad a anunțat că tramvaiele nu vor circula pe acest tronson începând de vineri, ora 9.00, până duminică, ora 24.00.

Potrivit CTP Arad, circulaţia rutieră pe strada Făt Frumos va fi închisă, pe perioada lucrărilor, exceptând riveranii.

„Urmare a acestui fapt, liniile 7 şi 18 b vor avea capăt de linie Căpitan Ignat, iar liniile 3, 6, 9, 11, 15, 15b vor avea capăt de linie Piaţa UTA“, a informat CTP Arad.

Cât timp vor fi efectuate lucrările, tramvaiele vor fi înlocuite de autobuze. Astfel, autobuzele care înlocuiesc tramvaiele pe relaţia UTA – Electrometal – Fortuna vor circula la un interval de 6 minute, respectând staţiile de autobuz de pe traseul respective, iar autobuzele care înlocuiesc tramvaiele pe relaţia UTA – Electrometal – Fortuna- Gai vor circula conform programelor afişate în staţii.

CTP Arad a precizat că se vor executa lucrări la trecerea la nivel cu linia de tramvai pe Calea Aurel Vlaicu, pe strada Foişor, și va fi înlocuit un panou pe strada Făt Frumos.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.