Ziarul electronic al arădenilor

Circuitul Gastronomic, din nou, la Căsoaia

Consiliul Județean Arad, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, vă invită sâmbătă, 29 septembrie 2018, la Circuitul Gastronomic, eveniment ce poposește la Căsoaia.

Plecarea va avea loc la ora 8.30, din fața Consiliului Județean. Preţul pachetului este de 61 de lei, cu transport și masă incluse.

După o scurtă incursiune în istoria celor mai importante şi deosebite obiective turistice din zonă, Biserica Ortodoxă din Agrișu Mare și Muzeul Etnografic din Dud, la Popasul Turistic „Valea Arinilor” se va servi masa de prânz.

La desert, oaspeții vor fi răsfățați cu plăcintă întinsă cu brânză dulce și dovleac. Țuica și vinul vor fi oferite oaspeților din casei.

De asemenea, participanții la Circuitul Gastronomic vor vizita și Tabăra de Sculptură Monumentală de la Căsoaia, în care se află amplasate un număr de 70 de lucrări de artă monumentală şi care constituie un punct de reper pentru cultura județului Arad.

Pentru înscrieri sunați la 0728-116-412 de luni până vineri între 9.30-16.30.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean  Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.