Ziarul electronic al arădenilor

Cionca reacționează la „poveștile“ de pe Facebook: „Nu poți circula pe un șantier ca pe autostradă”

Referindu-se la postările și comentariile care apar pe unele rețele sociale, care acuză calitatea traficului auto pe șantierele în lucru din județul Arad, președintele Consiliului Județean Arad, precizează:

„Haideți să lămurim și poveștile descoperirii unor «defecțiuni» pe șantiere de către unii observatori specializați pe Facebook în construcția de drumuri. Sunt persoane care mitraliază non-stop critici și ironii la adresa Consiliului Județean pentru că primul strat de asfalt de pe drumurile noi nu este la nivelul stratului de rulare de pe autostradă. Insist, este primul strat de asfalt pe șantierele în lucru.

Noi am decis să nu blocăm drumurile pe care se lucrează, din respect față de arădeni, să poată circula fără perturbări majore. Dar trebuie să fie clar pentru toată lumea că acolo sunt lucrări în curs, se sesizează greșeli din mers, ele sunt corectate, unele pentru că așa impune Consiliul Județean, altele pentru că așa se sesizează constructorul.

Când lucrezi la tine acasă și sesizezi o problemă, o corectezi din mers, nu îl înjuri pe meșter pe Facebook și nici pe soțul sau soția care l-a angajat. Așa se întâmplă și pe drumurile județene. Vă cer răbdare, să încheiem lucrările, să se înțeleagă foarte bine că o lucrare abia începută nu este o lucrare finalizată, implică disconfort și intervenții pe parcurs”.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.