Ziarul electronic al arădenilor

Cionca îl imită pe Falcă, dar nu știe cum să o facă

iustin cioncaPreședintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a preluat ideea șefului său din partid, Gheorghe Falcă, președintele PNL Arad, de a acorda audiențe on-line, însă nu știe, se pare, demersurile necesare pentru a intra în contact cu cei care au „diferite supărări“.

Ziariștii arădeni au primit, joi, un comunicat de presă, conform căruia președintele CJ Arad, Iustin Cionca, va acorda, săptămânal, de la începutul lunii septembrie, audiențe on-line.

În comunicat se menționează doar intervalul orar al audiențelor, 16.00 – 17.00, însă nu se precizează și modul în care arădenii pot intra în contact cu șeful Consiliului Județean.

Asta spre deosebire de primarul Aradului, care anunța din timp modalitatea în care va purta dialogul on-line cu cetățenii.

Așa că, arădenii interesați de administrația județeană și de investițiile publice vor trebui să mai aștepte să intre în dialog on-line cu Cionca, până acesta va afla și cum să o facă.

Deși am încercat să aflăm canalul de comunicare dintre Cionca și arădeni, nu am primit această informație necesară pentru arădeni interesați de audiențele on-line.

În comunicatul de presă remis joi, se menționează, însă, că Cionca a ales această formulă de comunicare „pentru a facilita comunicarea cu cetățenii din toate localitățile județului și cu arădenii din diaspora interesați de evoluția comunității lor. Oamenii nu trebuie să se mai deplaseze la Arad pentru a discuta cu președintele Consiliului Județean“.

În comunicat se mai menționează că vor continua și audiențele la sediul Consiliului Județean, atât la președintele Iustin Cionca, cât și la cei doi vicepreședinți, Claudia Boghicevici și Sergiu Bîlcea.

„În plus, colegii mei se deplasează zilnic în județ, uneori în mai multe localități. Din luna septembrie vom face publică agenda întâlnirilor lor din județ și vom rezerva un timp pentru audiențe. Așa este firesc, conducerea Consiliului Judeţean Arad să meargă la cetățeni, nu să îi așteptăm pe ei să ne caute. De regulă petenții sunt persoane cu diferite supărări, de multe ori justificate, necazuri, iar faptul că sunt puși pe drumuri le accentuează nemulțumirea“, a transmis Iustin Cionca, prin intermediul comunicatului de presă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.