Ziarul electronic al arădenilor

Cionca: „Arădenii așteaptă reforme radicale, vor un guvern liberal pus pe treabă“

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, a cerut, în cadrul întâlnirii cu premierul Florin Cîțu, reducerea birocrației, susținerea descentralizării și a investițiilor în detrimentul cheltuielilor sociale.

Cionca a mai cerut și corelarea guvernării la principiile asumate și, susținut de primarii prezenți la întâlnirea cu premierul, a solicitat mai multe reforme.

„Arădenii, românii care ne-au votat, așteaptă reforme radicale, vor un guvern liberal pus pe treabă, cu rezultate concrete, cu statistici care să se reflecte în viața de zi cu zi, vor să trăiască mai bine. Platforma liberală trebuie construită nu pentru un grup, ci pentru o țară” a spus Iustin Cionca, care a anunțat că va vota moțiunea susținută de Florin Cîțu.

Florin Cîțu și-a prezentat, sâmbătă, la Arad moțiunea pentru conducerea PNL, în fața conducerii filialei locale.

Cîțu consideră că „liberalismul este singura soluție pentru România, după 30 de ani de încercări eșuate și socialism cu fața umană”.

„Vedem că în țările în care resursele sunt alocate de piață nu de Guvern, avem dezvoltare, de aici numele de România Liberală. Vrem să punem prima dată investițiile, să creăm locuri de muncă, pentru a avea pensii, salarii mari pentru cei care fac performanță. Nu poți să împarți ce nu ai, așa cum a încercat PSD. Singura soluție este să faci reforme și investiții”, a spus primul ministru.

Falcă va candida pentru funcția de vicepreședinte PNL în echipa lui Florin Cîțu

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.