Ziarul electronic al arădenilor

Cionca: ,,A început așternerea stratului de uzură pe drumul Arad – Șiria – Pâncota”

La peste 1.500 de zile de la depunerea proiectului de finanțare, după multe piedici birocratice, a început turnarea stratului de uzură pe cel mai așteptat și mai mediatizat drum județean: Arad – Horia – Șiria – Pâncota.

„Am fost pe șantier împreună cu deputatul Sergiu Bîlcea, cu care am început acest proiect ambițios și avem bucuria ca îl vedem aproape finalizat. Turnăm stratul de uzură între km. 16-18 și îmi doresc ca la finalul toamnei să se poată circula pe asfalt nou de la Arad la Pâncota. În funcție de condițiile meteo, vom vedea dacă poate fi turnat stratul de uzură pe tot traseul”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Drumul județean Arad – Horia – Șiria – Pâncota are o lungime de 30 de kilometri și este modernizat de Consiliul Județean Arad din fonduri europene.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.