Ziarul electronic al arădenilor

Ciocu mic din bideu…

Râdeam cu mare poftă atunci când îi urmăream la televizor pe aşa-zişii oameni politici ai unor ţări mai puţin civilizate care fiind în competiţii electorale se băteau în propriile parlamente ori se plesneau peste gură la televizor, în faţa naţiunii. Desigur că respectivele imagini erau repede preluate şi în timp record făceau înconjorul lumii întregi.

Sorin Ghilea

Este drept că mă aşteptam la multe de la clasa politică românească, însă cred că ultimele evenimente m-au surprins lăsându-mă cum se spune în popor… cu gura căscată. Păi cine şi-ar fi putut imagina că mocirla de pe Dâmboviţa va ajunge să facă înconjorul lumii, arătând cam cum stă treaba cu clasa politică într-o ţară care este membră a Uniunii Europene.

La oră de maximă audienţă, în văzul naţiunii, adică la televizor, şi-au aruncat în faţă paharele cu apă şi s-au porcăit ca la uşa cortului. Doamna ,,ciocu mic” şi cu distinsul domn ,,bideu”, întâlnindu-se la televizor, în acelaşi studio şi la aceiaşi emisiune, n-au rezistat unul de dragul celuilalt şi într-un moment de furie ,,ciocu mic” a răsturnat paharul plin cu apă pe hainele ,,bideului”.

Ca un adevărat domn, electrocutat parcă de gestul Ancăi Constantinescu, Marius Marinescu, căci despre ei este vorba, a apucat paharul cu apă şi l-a aruncat drept în ochi contracandidatei sale. Mă gândeam că acest incident ar putea foarte bine să facă parte din programul de revelion al respectivului post de televiziune. Ar fi chiar un scheci reuşit având în distribuţie personaje din viaţa reală.

În lipsa argumentelor de ordin politic cei doi au preferat să-şi stingă ura din priviri cu apa de băut din paharele aflate pe masă. Momentul s-a petrecut în direct la televizor, fulgerător, fără să lase timp realizatorilor ca să introducă o pauză publicitară pentru a evita ,,contactul” cu CNA-ul care în mod sigur nu este încântat de păruiala din văzul naţiunii.

Deşi dacă stau şi mă gândesc bine, cred că întreg acest incident ar trebui să devină un motto al politicii româneşti. Cam de aici plecăm sau aici am ajuns? Şi acum râd cu mare poftă când îmi aduc aminte de acest episod. O fi oare unicul sau e doar începutul?

(baricada.ro)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.