Ziarul electronic al arădenilor

Cine va evalua activitatea lui Alin Văcean

Consilierii locali au aprobat o nouă comisie de evaluare a managementului la Filarmonica de Stat din Arad, dar şi o nouă comisie de soluţionare a contestaţiilor, după ce Alin Văcean a constestat rezultatul evaluării anuale.

Astfel, din comisia care a evaluat activitatea lui Alin Văcean, manager al Filarmonicii de Stat Arad, nu va mai face parte consilierul Ionel Ciupe, membru în Comisia de Cultură a CLM, acesta fiind înlocuit de viceprimarul Cătălin Țițirigă.

De asemenea, Nicoară Diodor, dirijor în cadrul Filarmonicii „Banatul” Timişoara, a fost înlocuit cu Estefan Florin, manager la Opera Naţională Română din Cluj-Napoca.

Totodată, Sbârcea Petru, Doctor Honoris Causa al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima”, a fost înlocuit cu Ilarion Ionescu Galaţi, dirijor şi director onorific al Filarmonicii din Ploieşti.

Consilierul local Adriana Chirilov a fost aleasă membru supleant în comisia de evaluare.

Din comisia de soluţionare a contestaţiilor nu va mai face parte Nelida Nedelcuţ, prorector al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, aceasta fiind înlocuită cu Sabin Păutza, dirijor în Orchestra Radio.

Consilierii locali au mai aprobat şi calendarul evaluării managementului la Filarmonica din Arad.

Conform calendarului stabilit, prima evaluare va avea loc în perioada 29 iunie – 2 iulie. În 29 iunie este programată analiza raportului de activitate.

În 30 iunie, comisia de evaluare se va deplasa, în tot sau în parte, la sediul Filarmonicii. La 1 iulie va avea loc susţinerea raportului de activitate de către manager, în cadrul unui interviu, iar în 2 iulie se va comunica rezultatul evaluării.

Alin Văcean nu a promovat examenul de evaluare anuală a activității sale de manager la Filarmonica de Stat Arad. Văcean a primit nota 5,58 la evaluarea activității sale, dar pentru a promova avea nevoie de o notă mai mare de 7.

Alin Văcean a contestat rezultatul. Constestația a fost admisă, astfel că procedura de evaluare va fi reluată.

Comisia de evaluare a fost formată din Cătălin Lazurcă, consilier local, Diodor Nicoară, dirijor la Filarmonica „Banatul”, Todor Albert, managerul Filarmonicii de Stat Oradea, Petre Sbârcea, Doctor Honoris Causa la Academia de Muzica „Gheorghe Dima”.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.