Ziarul electronic al arădenilor

Ciceac s-a retras. Mircea Onea este candidatul PNL la Primăria Nădlac

onea-300x200Primarul în funcție al orașului arădean Nădlac, liberalul Vasile Ciceac a anunțat retragerea candidaturii pentru un nou mandat și că îl va susține pe consilierul județean Mircea Onea.

„În cadrul unei ședințe a Comitetului Local Executiv al PNL Nădlac, ce a avut loc luni seara, primarul în funcție al orașului Nădlac și-a anunțat retragerea candidaturii pentru un nou mandat și, totodată, a anunțat că îl va sprijini în cursă pe președintele PNL Nădlac, consilierul județean Mircea Onea (foto). La ședință a fost prezentă și conducerea județeană a PNL Arad“, se anunță într-un comunicat de presă remis, marți, de PNL Arad.

Vasile Ciceac a afirmat că motivele deciziei sale sunt de natură personală.

„Așa cum le-am transmis și colegilor mei în cadrul ședinței de Comitet Local Executiv al PNL Nădlac, am decis să renunț la a mai candida pentru un nou mandat de primar al orașului Nădlac. Motivele deciziei mele sunt de natură personală.

Vreau, totodată, să anunț și public ceea ce am anunțat în cadrul partidului, anume că îl voi sprijini cu toate puterile mele pe colegul meu, Mircea Onea. Voi fi alături de el și de organizație atât înainte de alegeri, cât și după, dacă este nevoie de sprijinul meu.

Cred cu tărie că PNL are în acest moment cea mai bună echipă pentru Nădlac și pentru nădlăcani și că lucrurile bune începute aici vor continua”, a declarat Vasile Ciceac, primar al orașului Nădlac.

În luna februarie, Mircea Onea a anunțat că părăsește PNL și că va candida independent la Primăria Nădlac.

CITITI SI: Consilierul judeţean Mircea Onea candidează independent la Primăria Nădlac

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.