Ziarul electronic al arădenilor

Cezar Ouatu&Taraful Silvian Voicu concertează la Filarmonica de Stat Arad

Consiliul Județean Arad, prin Centrul Cultural Județean Arad, organizează în data de 25 octombrie, începând cu ora 19.00, la Filarmonica de Stat Arad, „Interbelique Symphony”, un concert extraordinar susținut de Cezar Ouatu & Taraful Silvian Voicu, acompaniați de Orchestra Rapsodia, sub bagheta dirijorului Petronius Negrescu.

Intrarea liberă, în limita locurilor disponibile.

Concertul Extraordinar „Interbelique Symphony” este un concert în premieră, cu un program care cuprinde de la cantonețe napoletane, arii de opera, coloane sonore din filme precum „Nașul” , „Romeo și Julieta” până la romanțele și cântece românești din perioada interbelică (Du-mă acasă măi tramvai, Sunt vagabondul vieții mele, Lie Ciocârlie, etc) .

Orchestrațiile și interpretarea acestui proiect muzical sunt realizate, în premieră în România, alături de Taraful Silvian Voicu și Orchestra Rapsodia, tot concertul fiind susținut cu instrumente autentice din acea perioada.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Cultural Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.