Ziarul electronic al arădenilor

Cetățean turc cu documentul de identitate al altei persoane, depistat la PTF Nădlac II

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat un cetăţean din Turcia, care a încercat să iasă ilegal din ţară, folosindu-se de un document de călătorie bulgăresc ce aparţine altei persoane.

În data de 05.03.2020, în jurul orei 18.21, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră pe sensul de ieşire din ţară, ca pasager într-un autoturism, o persoană de sex masculin.

La controlul de frontieră, aceasta a prezentat o carte de identitate, eliberată de autoritățile din Bulgaria. Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care persoana în cauză a fost condusă la sediul instituției pentru cercetări.

În urma verificărilor, s-a stabilit că persoana în cauză este cetățean turc, în vârstă de 40 de ani, care a intrat în țară în baza documentelor de călătorie personale, valabile.

În cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei, efectuând totodată cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Poliția de Frontieră. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.