Ziarul electronic al arădenilor

Certificare ISO 9001:2015 pentru Consiliul Județean Arad

Începând cu data de 14 iulie 2020, Consiliul Județean Arad a primit certificat de conformitate cu privire la implementarea cerințelor standardului internațional de calitate ISO 9001:2015.

Certificatul este valabil până la data de 13 iulie 2023, dată până la care, la Consiliul Județean Arad, se vor efectua audituri de supraveghere și audituri interne ale calității.

„Această certificare are în spate o muncă foarte susținută, o colaborare lărgită a tuturor Direcțiilor de specialitate din Consiliul Județean Arad, și mai ales o implicare a echipei de proiect. Astăzi, o astfel de certificare trebuie să constituie o normalitate pentru o instituție publică, fiindcă ea asigură un flux corect și eficient de documente, îndeplinirea unor proceduri. În general, este vorba despre o sistematizare și eficientizare a muncii. În urmă cu patru ani, când am câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Arad, promiteam profesionalizarea administrației, iar certificarea aceasta ISO 9001:2015 demonstrează că ne-am ținut de cuvânt și că este corect ceea ce facem”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.