Ziarul electronic al arădenilor

Cerșetori prinși de autorități. Au primit amenzi și… mâncare

Un număr de 14 oameni ai străzii au fost conduși și identificați la sediul DGPL Arad din cartierul Micălaca, miercuri, 11 septembrie 2019, urmare a acțiunii comune derulate pe raza municipiului de polițiștii locali cu atribuții de ordine publică, omologii lor din cadrul IPJ Arad și cei ai IJJ Arad, în intervalul orar 15.00 – 18.00.

Cu sprijinul Direcției de Asistență Socială Arad și al Arhiepiscopiei Aradului, starea de sănătate a celor 14 persoane identificate a fost monitorizată, acestea beneficiind și de câte o porție de hrană.

Pe durata derulării acțiunii comune de combatere a faptelor antisociale, polițiștii locali au aplicat și sancțiuni contravenționale.

Un număr de opt procese verbale de constatare și sancționare a contravențiilor, însumând amenzi în cuantum de 1.901 lei au fost întocmite pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991/R, Legii 24/2007, respectiv HCLM 162/2007.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Direcția Generală Poliția Locală Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.