Ziarul electronic al arădenilor

Cererile de pensionare se preiau doar telefonic sau online, în perioada stării de urgență

Având in vedere prevederile art. 49 și 50 din Decretul Președintelui României nr.195/16 martie 2020, privind instituirea stării de urgenta pe teritoriul României, publicat in Monitorul Oficial al României nr. 212/16 martie 2020, Casa Națională de Pensii Publice prin Casa Județeana de Pensii Arad, începând cu 18 martie 2020, pe toata durata decretării stării de urgență anunță că:

În perioada sus menționata, operațiunea de înregistrare a cererilor de deschidere a drepturilor de pensie se va realiza telefonic la numerele:

0257 – 281320

0257 – 281345

Sau pe adresele de e-mail:

pensii.arad@cnpp.ro

loredana.szatmari@cnpp.ro

Comunicarea ulterioara a numărului de înregistrare se va efectua prin telefon/e-mail, iar persoanele vor fi anunțate când sa depună la sediul Casei Județene de Pensii Arad, in plic sigilat, documentația necesara stabilirii drepturilor de pensie.

Adeverințele care atesta continuarea studiilor de către copii urmași care împlinesc vârsta de 16 ani se vor prezenta in termen de 30 zile de la data expirării stării de urgenta. Plata pensiei de urmaș se va face fara a fi necesara prezentarea acestei dovezi.

Directorul executiv al Casei judeţene de pensii Arad vine cu rugămintea ca persoanele vulnerabile sa evite deplasarea la sediul Casei Județene de Pensii Arad si sa  depună orice solicitare prin posta  sau pe adresa de e-mail.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Casa Județeană de Pensii Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.