Ziarul electronic al arădenilor

Centru sportiv și de agrement, la ieșirea din Arad spre Iratoșu

Un nou centru sportiv și de agrement se va înființa la Arad. Acesta va fi amplasat la ieșirea din Arad, spre Iratoșu, pe o suprafață de 15.000 mp.

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a transmis, miercuri, către primarul municipiului avizul tehnic al arhitectului-șef al județului Arad. Avizul este necesar pentru documentația tehnică în vederea realizării proiectului.

,,Susțin inițiativele și nevoile investitorilor, mai ales când este vorba despre proiecte în beneficiul comunității. Alături de eforturile administrației, mediul privat are un rol major în dezvoltarea județului”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Planul Urbanistic Zonal al centrului sportiv și de agrement urmează să fie aprobat de Consiliul Local al municipiului Arad.

În perioada următoare, se va solicita certificatul de urbanism în vederea elaborarii documentației tehnice pentru obținerea autorizației de construire.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.