Ziarul electronic al arădenilor

Centru drive-thru pentru testare SARS-COV2, în Arad

SC Technomed Group SRL Arad în colaborare cu ALPHA-Centru de testare pentru SARS-COV2 au implementat un proiect unic în România, la Arad. Testarea cu acces drive-thru, fără programare și cu rezultate în maxim 24 de ore.

Punctul de recoltare este situat în parcarea Expo Arad Internațional, cu acces extrem de facil atât de pe DN 7 Arad – Nădlac, cât și de pe Autostrada A1 Timișoara – Nădlac.

Laboratorul oferă cea mai sigură și rapidă testare Sars-CoV 2, cu un contact minim între pacient și personalul centrului, precum și cu rezultate omologate atât în limba română cât și în limba engleză.

„Conceptul acestui tip de testare este extrem de simplu: rapiditate și precizie! Vrei să te testezi acum? Nicio problemă. Accesul se face cu mașina, fără a fi nevoie să faci o programare prealabilă. Rezultatele le primești la fel de rapid, termenul maxim fiind de 24 de ore, dar media de livrare este sub 10 ore. Mai mult, pacientul nu trebuie să își facă griji cu privire la primirea rezultatului. Documentul medical îi va fi transmis direct pe email, iar în acel moment va primi și o notificare prin SMS”, a explicat dr. Mihail Pautov.

Pașii pentru recoltare

Fluxul din cadrul acestui centru de testare presupune: recepția pacientului din interiorul autovehiculului, înregistrarea pacientului, semnarea acordului privind recoltarea și operarea datelor cu caracter personal, plata testului – de preferință prin metodă wireless cu card bancar, iar apoi recoltarea care se face din camera de recoltare. În acest mod, pacientul are contact minim cu personalul medical, iar recoltarea se face în condiții de siguranță maximă.

„Această variantă este una intermediară pe care o putem aplica momentan în România, centrul fiind autorizat ca un punct de lucru extern de recoltare. Așteptăm adaptarea legislației din România pentru a ne putea permite într-adevăr o recoltare drive-thru, un pas extrem de important pentru o testare cât mai rapidă și sigură a pacienților”, a mai declarat dr. Mihail Pautov.

***

ALPHA-Centru de testare pentru SARS-COV2 funcționează de luni până duminică în intervalul 9.00 – 17.00.

Prețul unui test: 370 lei.

Locație: Expo Arad, Calea Aurel Vlaicu 300, Arad

Contact: 0786292566

www.centrutestare.ro

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de SC Technomed Group SRL. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.