Ziarul electronic al arădenilor

Centru de donații pentru sinistrați, înființat la Arad

La inițiativa Ministerului Afacerilor Interne, Instituția Prefectului – Județul Arad, cu sprijinul Direcției Județene pentru Sport Arad, s-a îngrijit de înființarea unui Centru de colectare de bunuri, unde se vor putea prelua, de luni până vineri, între orele 8.00 – 18.00, donațiile făcute în mod voluntar de populație, pentru a veni în sprijinul persoanelor sinistrate din județele afectate de inundații de la nivelul României.

Centrul este funcțional începând de mâine, 04.07.2018 (pentru o perioadă de două săptămâni), între orele 08.00 – 18.00, în spațiile aferente Bazinului Olimpic Delfinul, din Arad, Piața Sporturilor FN.

„Îi rugăm, pe această cale, pe toți cetățenii municipiului și județului, să doneze, pentru persoanele sinistrate din județele afectate de inundații, atât alimente din gama celor neperisabile, cât și îmbrăcăminte sau încălțăminte, cu rugămintea ca acestea să fie în stare decentă.

Este un gest infim pe care-l putem face pentru cei care au avut neșansa să fie afectați de fenomenele meteo nefavorabile. Le mulțumesc anticipat tuturor celor care vor găsi de cuviință să participe la această acțiune”, a declarat Florentina Horgea, prefectul județului Arad

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Biroul de presă al Prefecturii Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.