Ziarul electronic al arădenilor

Centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima, cât şi în a doua zi de Paşti

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a anunţat luni, că centrele de vaccinare anti-COVID-19 vor fi deschise atât în prima zi de Paşti, cât şi în cea de-a doua.

Ioana Mihăilă i-a îndemnat pe cetăţeni să se protejeze cât mai mult şi în perioada sărbătorilor pascale, iar dacă au atunci programare la vaccinare, să o respecte.

„Având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, Săptămâna care are implicaţii profunde în special pentru creştinii ortodocşi, şi că în weekend este Paştele ortodox, fac un apel la responsabilitate, pe de o parte să încercăm să ne protejăm cât de mult posibil, iar pe de altă parte, dacă avem programare la vaccinare, să o respectăm. Conform informaţiilor primite de la CNCAV, centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima zi de Paşte, cât şi a doua zi de Paşte”, a anunţat ministrul Sănătăţii.

Treisprezece judeţe nu mai au nicio persoană pe listele de aşteptare pentru vaccinarea anti-COVID, conform situaţiei de luni de pe platforma naţională de vaccinare.

Potrivit datelor ce reies din platforma naţională de vaccinare, judeţele unde nu mai e nici o persoană pe listele de aşteptare sunt Călăraşi, Giurgiu, Buzău, Vrancea, Vaslui, Neamţ, Suceava, Botoşani.

Aceeaşi situaţie se regăseşte în Covasna, în Gorj, Mehedinţi, Arad şi Bistriţa Năsăud.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.