Ziarul electronic al arădenilor

Cele mai amuzante nume de firme din România

Micii antrepenori români dau dovadă de multă imaginaţie atunci când îşi aleg denumirile societăţilor cu care speră să aibă succes pe piaţă.

Alegerea numelui firmei este legată de obicei de domeniul de activitate sau de diferite combinaţii ale numelor celor care administrază afacerile. Sunt însă mulţi afacerişti care încearcă să iasă în evidenţă cu denumiri atipice, amuzante care le trădează pasiunile, aspiraţiile, dar şi nivelul de cultură.

În evidenţele Registrului Comerţului Român sunt mii de firme al căror nume te fac să zâmbeşti, denumiri care nu au nicio legătură cu domeniul în care prestează activitatea.

SC Usturoi cu Mămăligă Production SRL

Este o societate din Bucureşti, administrată de doi actori de comedie, care au povestit că au ales numele firmei după o întâmplare din copilărie. Societatea cu numele hazliu este una profitabilă, potrivit ultimelor evidenţe financiare, SC Usturoi cu Mămăligă SRL are o cifră de afaceri de 151.499 lei, iar ultimul profit anual declarat a fost de 45.266 lei.

SC Prinţesa Asfaltului SRL

Aşadar România nu are doar regi ai asfaltului, ci şi prinţese. Societatea Prinţesa Asfaltului o întâlnim în judeţul Galaţi şi desfăşoară activităţi în domeniul construcţiilor civile.

SC Printul Marelui Puţin SRL

Denumirea o întâlnim la o societate din Bucureşti, care desfăşoară comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare. Tot în Capitală este înregistrată şi firma SC Prinţesa de Oţel SRL, afacerea nu s-a dovedit a fi una profitabilă, societatea aflându-se în procedură de dizolvare.

Scobarul furios şi Pisica Grasă

Pentru unii afacerişti animalele au fost o adevărat sursă de inspiraţie în alegerea denumirii firmelor. Astfel, în evidenţele Registrului Comerţului se află societăţi precum: SC Pisica Grasă TatToo SRL, SC Scobarul Furios SRL, SC Şapte Maimuţe SRL sau SC Şoarecele Atractiv SRL.

Las Ferbinţi şi Star Wars SRL Alţi patroni s-au inspirat din filme atunci când şi-au deschis afacerile. În judeţul Suceava, funcţionează societatea Las Ferbinţi SRL, în timp ce la Hunedoara întâlnim pe SC Superman Total SRL, la Constanţa SC Star Wars SRL, iar la Piteşti – SC Bruce Lee SRL.

SC Dumnezeu Trăieşte şi Vorbeşte SRL

Societatea a fost înregistrată în judeţul Sibiu, având ca obiect de activitate creşterea ovinelor, caprinelor, cabalinelor, magarilor, catârilor si asinilor. Societatea a fost înfiinţată de o femeie religioasă, care şi-ar fi dorit să crească mai multe animale pentru a-i ajuta pe cei săraci. Activităţile firmei nu au mers, aşa cum şi-a plănuit administratora, astfel că societatea a intrat în faliment.

SC Fapte nu Vorbe SRL

Alţi patroni şi-au denumit firmele, alegand mesaje pentru viitorii clienţi. SC Idei Reale SRL, SC Totdeauna Impecabil SRL, SC Dă-mi să-ţi Dau Agrement, SRL, SC Fapte nu Vorbe SRL, acestea sunt doar câteva din firmele a caror denumiri s-au dorit a ajunge la sufletul clienţilor.

sursa: adevarul.ro

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.