Ziarul electronic al arădenilor

Cei mai activi voluntari în perioada pandemiei, distinși cu diplome de excelență

Președintele Consiliului Județean Arad, Iustin Cionca, și-a exprimat, joi, recunoștința față de doi voluntari implicați încă de la începutul pandemiei COVID-19 în susținerea celor în suferință.

Cele două doamne activează în cadrul Asociației „Cetatea Voluntarilor” și, potrivit unei evaluări la nivel guvernamental, sunt printre cele mai active voluntare implicate în combaterea pandemiei.

Joi le-au fost înmânate două diplome de excelență pentru merite deosebite demonstrate în desfășurarea activităților de voluntariat în cadrul programului „Promotorii Voluntariatului”.

Diplomele, acordate de Secretariatul General al Guvernului, au fost înmânate personal de președintele Consiliului Județean pentru Amalia – Simina Micloș și Florela Ioana Dubestean Naghi, care au împărțit produse alimentare, de curățenie, de igienă, mii de măști și echipamente de protecție fără care lupta cu virusul COVID-19 ar fi fost mult mai complicată.

„Pentru determinarea și curajul vostru, odată cu înmânarea acestor diplome, primiți și recunoștința și respectul nostru, al cetățenilor arădeni”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Consiliul Județean Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.