Ziarul electronic al arădenilor

Ce tendințe și tehnologii vor impulsiona afacerile vizitatorilor GastroPan 2019?

În perioada 28 – 30 martie 2019, la Arad, în cadrul expoziției GastroPan – care va reuni sute de furnizori cu mii de specialiști și manageri, vor fi prezentate cele mai inovatoare soluții și tehnologii din domeniu.

Eficientizarea producției prin utilaje compacte, diversificarea sortimentelor cu mașini având funcții multiple, mobilierul și ideile de design și amenajare a unităților comerciale de profil, prin care brutăriile, cofetăriile și restaurantele contribuie la mesele zilnice servite de consumatori, sunt doar câteva tendințele care se vor reflecta la standurile GastroPan 2019.

Prin tehnologiile expuse – fie că vorbim de utilaje, mobilier, ustensile, accesorii, consumabile, ingrediente sau servicii dedicate – furnizorii de talie mondială care vor fi prezenți la GastroPan vor aduce plus-valoare afacerilor autohtone care activează în sectorul de panificație, cofetărie și HoReCa.

Pe segmentul PANIFICAȚIEI, vizitatorii vor regăsi la standurile GastroPan o gamă completă de materii prime, echipamente și servicii pentru brutării și patiserii artizanale, fabrici industriale și pentru magazine specializate. Furnizorii de profil își vor prezenta ultimele noutăți tehnologice care ușurează munca și sporesc vânzările afacerilor de profil. Standurile de pe acest segment vor fi animate de o serie de programe demonstrative prin care expozanții vor arăta vizitatorilor aplicațiile soluțiilor prezentate.

În domeniul COFETĂRIEI expozanții vor afișa cele mai noi produse și concepte care înregistrează succes pe plan european, dar și o serie de dotări pentru laboratoare și spații comerciale de profil. Nu vor lipsi ustensilele, consumabilele, accesoriile și ideile de prezentare, ambalare și expunere, capabile să atragă și să fidelizeze clienții. Specialiștii vor putea face schimburi de experiențe cu maeștri cofetari, ciocolatieri și gelatieri care își vor prezenta talentele la mai multe standuri de profil.

Sectorul HORECA va fi reprezentat și el prin gama întreagă de echipamente pentru bucătăriile profesionale, dar și prin soluții dedicate brutăriilor și cofetăriilor care doresc să intre pe piața gastronomiei servind gustări rapide, snackuri sau sandvișuri. Furnizorii din domeniu vor demonstra antreprenorilor cât de subțire este granița dintre panificație, cofetărie și HoReCa, aceste afaceri fiind interdependente și oferind oricând posibilități pentru crearea unor noi surse de profit.

Concursuri și demonstrații: Gama completă de tehnologii și soluții pentru afacerile din sectoarele țintă va fi prezentată de sute de furnizori cu tradiție, sosiți din țară și din străinătate, iar în paralel organizatorii vor asigura o serie de evenimente conexe, Concursurile GastroPan și demonstrații, care vor reuni cei mai buni profesioniști din domeniu.

Vă așteptăm în perioada 28 – 30 martie 2019 la Expo Arad, la cel mai mare târg de panificaţie, cofetărie şi HoReCa organizat pe piaţa autohtonă de profil: expoziția GastroPan!

Pentru mai multe detalii despre eveniment și imagini de la edițiile anterioare vizitați pagina www.gastropan.ro

Dacă sunteți furnizori de soluții și tehnologii pentru afacerile din panificație, cofetărie sau HoReCa și doriți să rezervați un stand la Expoziția Internațională GastroPan 2019, contactați organizatorii la telefon 0266-219.392, 0733-313.042 sau email info@gastropan.ro.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.