Ziarul electronic al arădenilor

Ce mai face studenta criminală în puşcărie

Sergiu Florea şi Carmen Bejan, studenţi în Timişoara, la Facultatea de Medicină, îl omorau şi îl tranşau pe Tiberiu Schroth, liderul unui clan de romi, în vara anului 2009. Ambii au fost condamnaţi la câte 20 de ani de închisoare.

Studenta care a ajuns pe buzele tuturor după această crimă s-a căsătorit cu Claudiu Șatran și a rămas însărcinată după gratii, însă la scurt timp după naştere copilul a murit din cauza unor malformaţii.

Carmen este închisă acum la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad şi, chiar dacă a demonstrat că este un deţinut model, judecătorii nu au admis schimbarea regimului închis.

Cu toate astea, tânăra a ajuns să se impună în penitenciar, după spusele soţului ei.

„A fost aleasă reprezentanta deţinutelor, a ştiut să se impună şi să fie respectată. Orice problemă are cineva i-o spune ei şi Carmen o transmite mai departe gardienilor. Ea nu are prietene acolo, doar colege”, a declarat Claudiu Şatran pentru click.ro.

Tot el susţine că soţia lui a făcut multe schimbări importante în viaţa ei.

„A devenit mult mai religioasă şi mă pune să-i aduc multe cărţi în engleză. Ce nu pot eu să-i aduc este mâncare. Carmen s-a făcut vegetariană, iar eu nu mă pricep să-i pregătesc. Părinţii ei se ocupă de asta şi-i pregătesc odată pe lună un pachet mare cu mâncare vegetariană”, explică Claudiu.

Bărbatul s-a angajat ca şofer de tir şi face curse prin toată Europa. Mărturiseşte că i-a rămas credincios soţiei sale şi o vizitează de cel puţin două ori pe lună la penitenciar.

„Eu descarc (n.r. tirul) acum în Belgia. Fiecare zi mă găseşte în alt oraş, poate altă ţară. Muncesc cât pot de mult ca să strâng bani, să ne fie bine, s-o ajut şi pe Carmen. Îi trimit des bani, are nevoie de ajutorul meu. O ajut moral, dar şi financiar. O iubesc mult. A rămas la fel de frumoasă”, susţine Claudiu.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.