Ziarul electronic al arădenilor

Ce filme vor rula la cinematografele Arta și „Solidaritatea“ din Gai

Centrul Municipal de Cultură a programat în această săptămână patru proiecții la cinematografele Arta și Solidaritatea (Gai).

„O poveste siciliană”, în regia italienilor Fabio Grassadonia și Antonio Piazza Vineri deschide seria proiecțiilor la cinematografele Arta, în data de 22 noiembrie, ora 19.00. Filmul este povestea dispariției misterioase a lui Giuseppe, un băiat de 13 ani al unui șef mafiot. Luna, o colegă care este îndrăgostită de băiat, este hotărâtă să-l găsească.

Proiecțiile continuă sâmbătă, 23 noiembrie, la ora 19.00, când vă invităm să revedeți pelicula „Toni Erdmann”, regizat de Maren Ade. Filmul ni-l prezintă pe Peter Simonischek în rolul unui tată care vine după fiica lui (Sandra Huller) la București pentru a o învăța simțul umorului.

Încheiem săptămâna cu Prințul Texasului care rulează la Arta duminică, 24 noiembrie, ora 19.00.

În „Prince Avalanche”, regizorul american David Gordon Green își etalează atât măiestria cu care combină studiul de caracter pertinent, cât și umorul cu care descoperă natura umană, prin schimbări subtile de tonalitate, dialog incisiv și o privire profundă asupra locurilor.

Film pentru copii în Gai

Luna noiembrie aduce la cinematograful „Solidaritatea“ din cartierul Gai o nouă proiecție dedicată celor mai tineri dintre cinefili. âAstfel, sâmbătă, 23 noiembrie, la ora 11.00, va rula animația dublată în limba română „Berzele“. Berzele, clasicul mijloc de transport pentru nou-născuți, s-au reprofilat. Ele nu mai expediază bebeluși, ci pachete. Când apare, însă, o comandă pentru un pui de om, cea mai competentă barză-curier trebuie să îndrepte problema și să livreze copilul.

Proiecțiile de film de la cinematografele Arta și Solidaritatea sunt organizate de Primăria Arad, prin Centrul Municipal de Cultură.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.