Ziarul electronic al arădenilor

Ce filme vor mai proiectate la Cinematograful Arta

La Cinematograful Arta continuă și în această săptămână răsfăţul cinematografic, publicul arădean fiind invitat să urmărească trei pelicule speciale.

În a doua parte a săptămânii, mai exact joi, 31 octombrie, ora 19.00, este programată o proiecție în cadrul OST’n’ReST a partenerilor de la kinema ikon (ki). OST’n’ReST este un proiect kinema ikon realizat în colaborare cu Europalia Arts Festival și ICR București.

Au fost selectate 10 filme produse de ki și 10 muzicieni, 5 belgieni și 5 români. cu scopul de a recompune coloana sonoră a filmelor. A rezultat un proiect interactiv în care utilizatorul poate alege în timp real, la fiecare film sunetul original sau pe cel nou.

Încheiem proiecțiile sâmbătă, 2 noiembrie, ora 19.00, cu filmul „Jurnalul familiei-escu”, în regia lui Şerban Georgescu.

„Jurnalul familiei –escu“ este, de fapt, povestea milioanelor de români care, prin forţa împrejurărilor, au ajuns să locuiască între aceste graniţe şi să fie nevoiţi să se suporte unii pe alţii: fix aşa cum stau lucrurile într-o mare familie. O călătorie în spaţiu şi timp, în care familia e puntea de legătură între toate momentele care ne-au ţinut uniţi, dar ne-au şi dezbinat în toți acești ani.

Intrarea la proiecții este liberă, în limita locurilor disponibile.

Proiecțiile de film de la cinematograful Arta sunt organizate de Primăria Arad prin Centrul Municipal de Cultură.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Centrul Municipal de Cultură Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.