Ziarul electronic al arădenilor

Ce a furat un tânăr dintr-o fostă fermă din Nădlac

catuseUn tânăr a fost reținut de polițiști, după ce a furat animale, porumb, dar și componente ale unor utilaje agricole, dintr-o fostă fermă situată în afara orașului arădean Nădlac.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în perioada iulie – august, tânărul, în vârstă de 24 de ani, din judeţul Bihor, a pătruns de mai multe ori în fosta fermă, de unde a furat mai multe bunuri.

Conform oamenilor legii, bihoreanul a sustras 2.500 kg de porumb, 5 porci, componente ale unor utilaje agricole, două adăpătoare pentru animale şi o nicovală. Valoarea bunurilor furate este de aproximativ 4.000 de lei.

„În urma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că, ulterior, tânărul, fără a deţine permis de conducere, ar fi transportat cu un autoturism bunurile provenite din comiterea faptei, în curtea locuinţei sale de pe raza localităţii Peregu Mare“, se precizează într-o informare a IPJ Arad.

Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă, urmând să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere pe drumurile publice a unui autoturism, fără a deţine permis de conducere.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.