Ziarul electronic al arădenilor

CCIA Arad: Sesiune de informare privind programul „Start-Up Romania“

Oficiul Teritorial pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii şi Cooperaţie Timişoara în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, au plăcerea de a vă invita să participaţi la sesiunea de informare având ca temă Programul Start-Up Nation România.

Evenimentul va avea loc în data de 3 aprilie 2017, ora 14.00, la Universitatea „Aurel Vlaicu” Arad, Corp M,  cu participarea domnului Harry Ilan Laufer, Secretar de Stat în cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat şi a domnului Adrian Mlădinoiu, Secretar de Stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

În acest sens, Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat va derula Programul pentru stimularea înfiinţării întreprinderilor mici şi mijlocii „Start-Up Nation – România” cu sprijinul Oficiilor Teritoriale pentru întreprinderi mici şi mijlocii şi cooperaţie. Prin acest program solicitanţii/antreprenorii vor putea obţine fonduri nerambursabile de la stat de până la 200.000 de lei.

Programul se finanţează din fonduri de la bugetul de stat şi din fonduri europene, având ca obiectiv principal dezvoltarea înfiinţării de noi întreprinderi mici şi mijlocii, îmbunătăţirea performanţelor economice ale start-up-urilor, creşterea potenţialului de accesare a surselor de finanţare şi facilitarea accesului acestora la finanţare.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de CCIA Arad. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.