Ziarul electronic al arădenilor

Cavalerii Templieri ajută spitalele arădene

Blocul operator, mai multe saloane, dar și spații auxiliare ale Clinicii de Obstetrică-Ginecologie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad – Dr. Salvator Vuia, au beneficiat, la începutul acestui an, de lucrări de modernizare.

Această campanie de sprijin a actului medical este rezultatul parteneriatului dintre Consiliul Județean Arad și Asociația Aradensis a Cavalerilor Templieri OSMTH arădeni prin aportul companiei Profi.

Valoarea totală a acestei etape de modernizare se situeaza în jurul sumei de  30.000 euro. Aceasta este a treia lucrare desfășurată de templieri în spitalele orașului Arad, după renovarea a două saloane ale aceleiași maternităti, în ianuarie 2016, respectiv a altor două saloane ale Secției de Pediatrie, un an mai târziu.

Cele două lucrări au fost si ele sprijinite financiar de Profi și moral de către Consiliul Județean Arad.

Mostenitori legitimi ai vechilor cavaleri săraci ai lui Christos, templierii apără și astăzi creștinismul nu cu armele, ci prin faptele lor de caritate.

Misiunea Ordinului Suprem Militar al Templului din Ierusalim (OSMTH) în acest caz ar fi îndeplinită complet dacă acest tip de inițiativă ar fi preluată de cât mai mulți membri ai societătii civile, agenți economici etc.

(actualitati-arad.ro vă oferă integral comunicatul transmis de Asociația Aradensis a Cavalerilor Templieri OSMTH. actualitati-arad.ro nu îşi asumă în niciun fel răspunderea pentru conţinutul comunicatelor, oferind numai suportul tehnic pentru publicarea acestora.)

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.