Ziarul electronic al arădenilor

Caută-ţi clătita potrivită la Moneasa!

Parada Clătitelor din stațiunea arădeană Moneasa se va desfășura în ultimul week-end al lunii iulie, la eveniment fiind așteptate să participe mii de persoane din mai multe județe.

Evenimentul, ajuns la cea de-a XVII-a ediție, se va desfășura sub sloganul „Caută-ţi clătita potrivită la Moneasa!“

„Consiliul Judeţean Arad prin Centrul Cultural Judeţean Arad organizează, în 29 iulie, în staţiunea Moneasa, ediţia a XVII-a a Paradei Clătitelor. În 30 iulie, de organizarea evenimentului se ocupă Primăria Moneasa. Persoanele care aleg să meargă la Moneasa în acest sfârşit de săptămână vor avea ocazia să se bucure de cel mai dulce şi delicios desert, să se relaxeze şi să asculte muzică pentru toate gusturile“, se menționează într-un comunicat de presă remis de CJ Arad.

Sâmbătă, 29 iulie, Consiliul Judeţean Arad, prin Centrul Cultural Judeţean, organizează, începând cu ora 16.00, la Teatrul de Vară din Moneasa, un concert, pe scenă fiind prezenți DJ N’Alin, Dj Ninho şi Moonlight Breakfast. Maestru de ceremonii va fi actorul Bogdan Bob Rădulescu.

Duminică, 30 iulie, cu începere de la ora 13.00, tot la Teatrul de Vară, va avea loc un spectacol de muzică populară, organizat de Primăria Moneasa. În faţa publicului vor evolua ansambul Cununiţa, Mile Povan, Ioana şi Dragoş Pricop, Petrică şi Ramona Viţa, Fraţii Petreuş, formaţia Today şi Raoul.

„Persoanele care doresc să participe la eveniment, dar nu au maşină, pot opta pentru cursele speciale de autobuz (plecare din faţa Gării Arad, la orele 8.00, 10.00, 12.00, 14.00, atât în 29, cât şi în 30 iulie). Preţul unui bilet este 30 de lei pe ruta Arad – Moneasa, cu reducere 50% pentru pensionari şi 100% pentru persoanele cu handicap. Important de menţionat faptul că fiecare pasager va trebui să îşi programeze ora de întoarcere la plecarea din Arad“, a informat Consiliul Județean Arad.

La evenimentul gastronomic organizat în stațiunea Moneasa sunt prezenţi, în fiecare an, mii de turişti din zona de vest a ţării, dar şi din străinătate.

La edițiile anterioare au fost preparate și servite mii de clătite cu diverse umpluturi.

Clătitele au fost preparate de agenţi economici, dar şi de reprezentanţii unor primării din judeţul Arad, de ziariști, dar și de membri unor partide politice.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.