Ziarul electronic al arădenilor

Carrefour a deschis un Market la Șiria

Grupul Carrefour a deschis, joi, un supermarket Market în comuna arădeană Șiria, ajungând la 233 de supermarketuri la nivel de rețea.

Noul supermarket își așteaptă clienții cu o gamă de peste 11.000 de produse, iar oferta include peste 1.000 de articole Carrefour cu minimum 20% mai ieftine ca mărcile naționale și mai mult de 200 produse bio și dietetice.

„Astfel, clienții pot găsi în magazin o sortimentație bogată pe segmentele lactate-brânzeturi, mezeluri, măcelărie, băcănie, panificație și patiserie, legume-fructe, produse aperitiv, semi-preparate, produse congelate, băuturi, produse internaţionale, produse bio şi dietetice, pește proaspăt, produse non-alimentare de igienă şi de întreţinerea casei, dar şi o echipă de profesioniști gata să ofere o experiență de cumpărături cât mai plăcută“, se arată într-un comunicat de presă remis de Carrefour.

Noul Market este situat pe strada Regimentul 85 Infanterie, nr. 185-186, și este deschis de luni până vineri, între 8.00 – 22.00, iar sâmbăta și duminica, între orele 8.00 – 20.00.

 „Magazinul Market este o nouă formă de comerț care se caracterizează printr-o serie de atribute cu ajutorul cărora se diferențiază de hipermarket: rapiditate la case – întrucât cumpărăturile din supermarket sunt în principal axate pe produse de bază, alimentare, coșul fiind mai mic, rapiditatea trebuie să fie un atuu. În plus, ne angajăm să fie un maxim de 3 clienți la o casă, prin deschiderea unei case suplimentare, dacă este cazul“, se mai arată în comunicatul de presă.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.