Ziarul electronic al arădenilor

Carrefour a deschis un magazin Express în municipiul Arad

Grupul Carrefour a deschis, joi, primul magazin Express din municipiul Arad, ajungând astfel la un număr de 21 magazine Express Orange și 234 supermarketuri în toată țara.

Noul supermarket din Piața „Avram Iancu“, nr. 18, își așteaptă clienții cu o gamă de peste 3.000 de articole și propune produse proaspete pe parcursul întregii zile, soluții și idei pentru mese rapide dar și confort sporit prin intermediul celor peste 10 servicii disponibile la casele de marcat.

Express Arad „Avram Iancu“ este un magazin tip supermarket de proximitate, ancorat în viața cartierului, ce își propune să devină „un vecin de încredere” pentru rezidenții acestuia.

Cu o suprafață medie de aproximativ 170 mp, noul magazin oferă clienților o sortimentație bogată pe segmentele: brutărie, patiserie, măcelărie, mezeluri, fructe și legume, gastronomie, produse semi-preparate, produse aperitiv, produse congelate, lactate-brânzeturi, băcănie, băuturi, produse de îngrijire personală și îngrijirea casei, dar și produse bio, dietetice sau produse internaționale.

Magazinul este deschis de luni până sâmbătă, între orele 7.00 – 22.00, iar duminica, între 8.00 – 20.00.

„Clienții pot beneficia de toate avantajele oferite de cardul de fidelitate Card Plus disponibil direct și gratuit în magazinul Express Arad Avram Iancu. Card Plus poate fi folosit imediat pentru cumpărături iar odată cu el, se oferă 3 minicarduri detașabile, care oferă aceleași avantaje. Mai mult, lunar, posesorii Card Plus vor beneficia de promoții pe care le pot găsi în catalogul disponibil pe site-ul Carrefour, în secțiunea dedicată cataloagelor: www.carrefour.ro/cataloage“, se arată într-un comunicat de presă remis de Grupul Carrefour.

În magazinul Express Arad „Avram Iancu“, clienții Carrefour vor putea beneficia de noi servicii disponibile la casele de marcat, precum loz în plic, reîncărcare cartele sau paypoint.

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.