Ziarul electronic al arădenilor

Carmen Lucuța, noul manager al Spitalului Județean Arad

Noul manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad este Carmen Lucuța, care a câștigat concursul organizat pentru ocuparea acestei funcții.

„Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a organizat concurs pentru ocuparea postului de manager al instituției medicale. În urma susținerii proiectului de management, de către ec. Carmen Lucuța, comisia de concurs i-a acordat nota finală 9.39. Ec. Carmen Lucuța va urma să ocupe funcția de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad, prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Arad și a contractului de manager care vor fi semnate în zilele următoare“, se menționează într-o informare a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad.

Carmen Alina Lucuța a fost numită, în luna martie, în funcția de manager interimar la Spitalul Clinic Județean Arad, după ce mandatul Corinei Crișan a expirat.

Anterior acestei funcții, Carmen Alina Lucuţa a ocupat postul de director financiar-contabil al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad.

comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.